STRIKE PRO HOOLIGAN SHALLOW 12CM/20,1G

  • Distribuie pe:

39,23 lei TVA inclus

Cod producator: STRIKE PRO SP.EG220.GC01S

Voblerele STRIKE PRO sunt fabricate din plastic rezistent la impact. Corpul în sine și barbeta sunt turnate în același timp, ceea ce este un plus pentru rezistența lor la impact și astfel sunt mai greu de deteriorat și, în plus, nu se pierde barbeta.

Toate voblerele sunt acoperite cu un lac reflectorizant special, desenul se aplică manual. Apoi se aplică un strat protector. Buclele fiecărui wobbler sunt realizate din sârmă inoxidabilă, care permite îndoiri multiple. În funcție de model, voblerele sunt echipate cu ancore VMC / OWNER de înaltă calitate și inele despicate puternice. Faptul că producția are loc într-un singur loc și sub control constant ne permite să producem produse de cea mai înaltă calitate.

Strike Pro Hooligan Shallow 120SP este un vobler excelent de adâncime medie. Recuperarea unui pește, de la cei cinci metri adâncime, nu este o problemă. Ideal pentru știuci mari și șalăi. Prezența unui sistem long cast (bilă de oțel) vă permite să pescuiți și să aruncați departe. Poate fi pescuit pe recuperare constantă sau „recuperare - oprire”.

- Adâncime activare 0,8 m.
- Recomandat fir cu rezistență maxim 10kg

Specificatii:
Tip nălucă: Voblere Minnow
Model nălucă: Suspending
Lungime: 12,0 cm
Greutate: 20,1 g
Culoare: GC01S