KORDA WAFTERS ARTIFICIAL ISO FISH 18MM

Korda Slow Sinking Boilie 18mm – ISO Fish – KPB56

20,80 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KPB56

Aceste momeli imitație boilies sunt soluția finală dacă momelile dvs. de cârlig sunt predispuse la atenție nedorită din partea altor specii decât crapi, în special raci. Fabricate cu precizie, aceste momeli au fost concepute pentru a completa gamele Mainline Freezer și Ready-Made de boilies, oferindu-vă un avantaj strategic în condiții dificile de pescuit.

Momelile au o cavitate încastrată, proiectată pentru a se asigura că un dispozitiv Korda Hair Stop se află în interiorul boiliesului. Acest lucru nu numai că îmbunătățește prezentarea, dar și optimizează eficacitatea momelii prin eliminarea oricăror posibile perturbări cauzate de raci sau orice altă prezentare nedorită.

Având o colorare delicată, aceste momeli nu sunt doar atrăgătoare vizual, ci și foarte atractive datorită infuziei de arome Mainline Baits.

Natura lor cu scufundare lentă le permite să fie pescuite ca wafers peste patul dvs. de nadă și, cu aroma impregnată, fiind opțiunea perfectă pentru a se potrivi cu ecloziunea, indiferent dacă lăsați momelile afară pentru perioade lungi de timp sau doriți să evitați momelile nedorite.

✅ Disponibil în 15 mm (9 per pachet) și 18 mm (6 per pachet).
✅ Momeli imitatie boilies
✅ Perfect pentru a rezista prezenței racilor
✅ Cavitate de oprire a părului încasată
✅ Culoarea delicată
✅ Flotabilitate cu scufundare lentă
✅ Impregnat cu aroma Mainline
✅ Disponibil în patru arome