GAMEBORE CARTUS WHITE GOLD CHAMP CH CAL.12/28/2,4MM (7,5) SPORTING-TRAP

12G WHITE GOLD SHOTGUN CARTRIDGE

2,75 lei TVA inclus

Cod producator: GAMEBORE GB.12.WGCC7528

Muniția aleasă pentru George Digweed MBE, de 28 de ori campion mondial, cartușele de talere calibru 12 oferă cel mai bun model și performanță.

Încărcat cu alice Diamond Shot exclusiviste, prestigiosul White Gold® este renumit la nivel internațional pentru calitatea și consistența sa.

Dezvoltate împreună cu George Digweed MBE pentru a satisface standardele sale exigente, cartușele White Gold® sunt rezultatul cercetării și dezvoltării extinse care au ca rezultat sarcini de performanță ultra-înaltă.

Disponibil cu bură de plastic sau fibră cu etanșare Quad Seal
Cartușele White Gold® sunt disponibile cu bură de plastic sau de fibră cu etanșare Quad Seal.

Quad Seal oferă o consistență maximă și o etanșare la gaz într-un cartuș de fibră, chiar și în pistoalele alezate pe spate.

Viteză incredibilă
White Gold® este un cartus pentru talere de performanță ultra-înaltă, cu o viteză de până la 1450fps (422m/s) cu dulie placată cu nichel pentru o eliminare facilă, consistentă și fiabilă la sarcini de performanță mai ridicată.

Toate cartușele trebuie depozitate la temperatura camerei într-un loc uscat. Temperaturile nefavorabile pot afecta performanța. Nu expuneți la temperaturi extreme

✅ Quad Seal
Quad Seal® exclusivist. Oferă un nivel de consistență balistică care nu a fost atins până acum datorită designului său revoluționar cu patru inele. Quad Seal reduce reculul, crește energia de lovire și este 100% ecologic, fiind complet degradabil.

✅ Diamond Shot
Alicele de plumb de precizie sunt exclusiviste pentru Gamebore, produse intern la singura fabrică funcțională din Marea Britanie. Încărcătura de plumb este dusă la următorul nivel cu acest proces unic, verificat de 5 ori, apoi lustruit într-o metodă revoluționară pentru a produce o lovitură cu o consistență mult peste orice altceva disponibil. Perfect în sfericitate și dimensiune precisă și uniformă pentru a oferi modelele supreme. Pur și simplu, Diamond Shot® este de cea mai înaltă calitate încărcătură de plumb din lume.

✅ Pulbere Vectan
Pulberi netede, cu ardere curată, de la Nobel Sport FR – un lider în producția de pulbere, oferind performanțe ridicate cu rezultate constante

✅ Primer CX2000
Cea mai de încredere capsă disponibilă. Folosim CX2000 Primer în toată gama noastră de cartușe pentru a oferi cea mai mare fiabilitate și încredere.

✅ Sistemul Gamebore Wad
Bura de plastic fabricate inhouse, conform modelelor unice și standardelor exigente. Oferind performanțe consistente și oferind snopul perfect de fiecare dată, folosind cele mai noi echipamente de producție și cele mai bune materiale disponibile.

✅ Fibre Wad
Bură de cea mai înaltă calitate, dintr-o singură bucată, nefragmentată 100% fibre, fără componente din plastic. Oferă etanșări excelente de gaz pentru o lovitură fiabilă și ecologică.

✅ High Velocity
Cartușele cu viteză mare sunt ideale pentru utilizarea la disciplinele solicitante în care țintele sunt la distanță.

✅ Moderate Recoil
Reculul este moderat și poate fi redus în continuare dacă se adoptă o armă mai grea sau alte măsuri de reducere a reculului.

Specificatii:
Tip muniţie: Alica tir
Tip proiectil: Alică
Calibru: 12
Mărime dulie: 16 mm
Mărime tub: 70 mm
Tip pulbere: Vectan
Încărcătură: 28 g
Tip bură: Fibre Wad
Marime alică: #7,5 (2,4)
Viteza la gura ţevii: 422 m/s
Buc./cutie: 25