GAMEBORE CARTUS DARK STORM CAL.12/28/2,5MM (6,5) SPORTING-TRAP

12G DARK STORM STEEL 3" SHOTGUN CARTRIDGE

3,01 lei TVA inclus

Cod producator: GAMEBORE GB.12.DS6528

Bazându-se pe designul Quad Seal de performanță supremă, Bio-Wad Gen II este nou model de bură cu cupă plină care utilizează același material de ultimă generație 100% sigur pentru mediu.

Fabricat intern de Gamebore, Bio-Wad beneficiază de toate avantajele tehnologiei Quad Seal cu etanșarea sa incredibilă la gaz, care permite pulberilor amestecate exclusiv Gamebore să ardă curat pentru presiune maximă și cupă pentru alice de oțel.

Dark Storm Precision Steel - Bio-Wad au un design de înaltă tehnologie, cu patru petale cu margini unice suprapuse la 45 de grade pentru o protecție completă ala deplasarea alicelor, plus nervuri pentru frecare redusă la suprafață și protecție suplimentară a țevii.

Rezistența ridicată a materialului Bio-Wad înseamnă că putem utiliza încărcătură de oțel de înaltă performanță pentru arme cu marcajele corespunzătoare Fleur de Lys.


Depozitare: Toate cartușele trebuie depozitate la temperatura camerei într-un loc uscat. Temperaturile nefavorabile pot afecta performanța. Nu expuneți la temperaturi extreme.

Instrucțiuni de curățare de specialitate: Folosind o perie de sârmă de bronz, îndepărtați excesul de reziduuri pulberi pe uscat. Apoi, pulverizați un produs de curățare de uz casnic pe bază de apă, cum ar fi un produs de curățare pentru sticlă, pe țevi și lăsați timp de câteva minute pentru a permite descompunerea oricărui reziduu îpersistent. Folosiți din nou peria de sârmă de bronz pentru a îndepărta orice urmă rămasă, apoi o cârpă sau un șervețel uscat pentru a șterge produsul de curățare rămas. Uscați bine țevile înainte de a aplica un ulei de armă.

Ca în cazul oricărui tip de cartuş; țevile și șocurile trebuie curățate după fiecare utilizare pentru a evita acumularea de reziduuri.

✅ Quad Seal
Quad Seal® exclusiv. Oferă un nivel de consistență balistică care nu a fost atins până acum datorită designului său revoluționar cu patru inele. Quad Seal reduce reculul, crește energia pe lovitură și este 100% ecologic, fiind complet degradabil.

✅ Diamond Shot
Alică de plumb de precizie este exclusiv pentru Gamebore și este produsă intern la singura fabrică din Marea Britanie. Alica de plumb dusă la următorul nivel cu acest proces unic, calibrat de 5 ori, apoi lustruit într-o metodă revoluționară pentru a produce o lovitură cu o consistență mult peste orice altceva disponibil. Perfect în sfericitate și dimensiune precisă și uniformă pentru a oferi modele supreme. Pur și simplu, Diamond Shot® este cea mai înaltă calitate de plumb din lume..

✅ F2 pulbere
Această gamă de pulberi a devenit sinonimă cu o performanță remarcabilă, oferind viteze aprieciabile fără recul excesiv perceput. Performanța acestor încărcări pur și simplu nu poate fi duplicată cu alte pulberi.

✅ Primer CX2000
Cea mai de încredere capsă disponibil. Este folosită CX2000 Primer în toată gama de cartușe de pușcă pentru a oferi trăgătorului cea mai mare fiabilitate și încredere.

✅ HD Case
Tub din plastic, polimer de înaltă densitate concepută pentru a funcționa în gama premium, de înaltă performanță. Oferă o încărcare ușoară și o evacuare lină dintr-un tub creat special pentru aceste sarcini

✅ Nickel Head
Dulie nicheltaă pentru a fi mai lucios, obținănd o eliminare și încărcare rapidă

✅ Gamebore Wad System
Bură de plastic fabricate inhouse, conform modelelor unice și standardelor exigente. Oferind performanțe consistente și oferind modele perfecte de fiecare dată, folosind cele mai noi echipamente de producție și cele mai bune materiale disponibile.

✅ Fibre Wad
Bură de cea mai înaltă calitate, dintr-o singură bucată, nefragmentată 100% fibre, fără componente din plastic. Oferă etanșări și modele excelente pentru o lovitură fiabilă și ecologică

✅ Extended Range
Viteza este doar o parte a poveștii - energia este cheia eficienței pe rază lungă a cartuşului. Aceste cartușe sunt concepute pentru a oferi o performanță de neegalat în jos acolo unde contează cel mai mult, oferind performanțe pe care ceilalți pur și simplu nu le pot egala.

CUM FUNcționează QUAD SEAL
Proiectat și dezvoltat de divizia noastră de cercetare și dezvoltare, designul unic cu patru inele al Quad Seal oferă o suprafață de etanșare de patru ori mai mare decât a unei bure de plastic convențional, reținând energia și oferind performanțe îmbunătățite cu o fotografie mai netedă.

Specificatii:
Tip muniţie: Vanatoare
Tip proiectil: Alică
Calibru: 12
Mărime tub: 70 mm
Tip pulbere: F2 Powder
Încărcătură: 28 g
Tip bură: Bio-Wad
Marime alică: #6,5 (2,5)
Viteza la gura ţevii: 440 m/s
Buc./cutie: 25