MULINETA DAIWA EMERALDAS RX 23LT 2500 8RUL 5,2:1

EMERALDAS RX LT 2023

1.292,18 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.EMERX23LT2500

Mulinetă concepută inițial pentru pescuitul marin la cefalopode, cu o calitate excelentă a rotației, rezultat al DESIGNULUI AIRDRIVE și al ușurinței excepționale.

Corp ușor ZAION V, cu tehnologia Moncoque (MQ), corp dintr-o singură bucată, unic pentru mulinetele Daiwa, creând o unitate de corp mult mai puternică și mai bine etanșată. Noua frână ATD-L permite reglarea precisă a tensiunii de frână pentru a percepe în mod eficient atacurile cefalopodelor, fără a risca totuși să provoace rateuri sau blocări nedorite legate de o frână care nu este suficient de progresivă și prea puternică.

Inginerii Daiwa au dezvoltat patru tehnologii noi majore care permit o funcționare uniformă, reducând greutatea rotorului, a tamburului și a pick-up: AIRDRIVE ROTOR, AIRDRIVE BAIL, AIRDRIVE SPOOL și AIRDRIVE SHAFT.
Separarea mulinetei în două unități: partea din spate solidă și robustă (tehnologii MQ și Tough Digigear) și partea din față, reproiectată pentru a o ușura și a favoriza rotația prin reducerea inerției și rezistenței.


✅ Frâna tehnologie ATD-L.
✅ Rulmenți: 7+1 din care 2 CRBB
✅ Corp Monocoque și Air Rotor din Zaion V
✅ Tambur Long Cast ABS
✅ Așează firul încrucișat
✅ Manivela monobloc aluminiu

Specificatii:
Tip mulineta: Frana frontala
Marime: 2500
Capacitate tambur: 0,20 / 150 mm / m
Număr rulmenţi: 7+1
Raport de recuperare: 5,2:1
Recuperare pe tura manivelă: 73 cm
Greutate: 190 g