LEDLENSER LANTERNA P9R CORE 1000LM+HUSA+INCARCATOR MAGNETIC

1.580,59 lei TVA inclus

Cod producator: LEDLENSER A8.Z502987

Ledlenser P9R Core LEP este o lanternă LED subțire, reîncărcabilă, ce oferă o distanță uimitoare a fasciculului de 1300 metri în modul Boost, (ideală pentru căutare și salvare, poliție, fermieri, pescari, etc.) cât și o iluminare excelentă cu rază mai scurtă, atât în ​​alb, cât și în roșu.
Există 3 moduri din care să alegeți; Spot la distanță lungă, COB flood white și COB flood red, spotul oferind un fascicul uluitor de 1300 metri în modul boost și 1000 metri în modul de putere standard. Flood White și Flood Red sunt ideale pentru lucrul la distanță mai apropiată.

Tehnologia Laser Excited Phosphor – creează o lumină albă foarte focalizată cu o gamă extremă a fasciculului

P9R Core LEP include tehnologia inovatoare de focalizare a luminii pentru performanță îmbunătățită. Este fabricată din aluminiu robust, de calitate, pentru aeronave și este clasificat IP68, ideal pentru utilizare în interior sau exterior în cele mai dure condiții.
O aderență îmbunătățită, combinată cu un comutator mai mare și mai receptiv, permit o manevrare mai rapidă și mai precisă - ideal pentru acele nopți reci în care sunt necesare mănuși!
Indicatorul de stare a bateriei și avertismentul de baterie descărcată vă împiedică să rămâneți fără baterie fără să știți, iar indicatorul de pe lanternă vă va anunța când încărcarea este finalizată. Sistemul de încărcare magnetică este etanș la apă și praf, eliminând nevoia de a scoate bateria din unitate pentru a încărca

Specificatii:
Tip: Lanterne
Aplicatie: de mana
Luminozitate: 1000 / 550 / 300 / 150 lm
Distanta maxima de iluminat: 1300 / 1000 / 550 m
Durata de viata a bateriilor: 4 / 8 / 20 h
Model baterie: 1 x Li-ion
Lungime: 176 mm
Greutate: 269 g