LANSETA SHIMANO 2BUC TX-7A CARP INTENSITY 3,96M/3,50LBS

Shimano TX-7A Carp 13ft INT

1.247,00 lei TVA inclus

Cod producator: SHIMANO SH.TX7A13INT

Shimano Tribal TX-7A - Noua stea constelația lansetelor de crap!
Lansetele Tribal TX-7 au fost proiectate pentru a pescui eficient pe întinderi de apă mari și solicitante. Cu puterea ca și caracteristică cheie, seria include unul dintre modelele de cast de top din gama Shimano Tribal, rămânând în același timp inconfundabil de subțire, ușoară și receptivă.

Oricine pescuiește pe întinderi mari de apă și trebuie să pescuiască în locuri îndepărtate pentru a așunge la peștele țintă, cu siguranță nu va fi dezamăgit de TX-7. Modelul anterior al TX-7 doborâse deja recordul mondial pentru casting - 113 grame la o distanță de aruncare de 225 de metri!

Noua generație a fost dezvoltată cu același spirit, dar cu o tehnologie mai avansată pentru a doborî din nou recordurile.

Oricine ține în mână unul dintre modelele Intensity va simți imediat rezervele de putere ascunse în blank-ul elegant și subțire, în timp ce curbele de testare între 2,75 lb și 3,25 lb reduc diferența dintre puterea de aruncare, precizie și performanța.

Echipat cu tehnologia Nanosheet și M40X Carbon, blank-ul este acum și mai senzitiv și obține un cuplu de restabilire mai bun. Rezultatul este o performanță de lansare pe distanțe lungi, fără egal. Lansetele TX-7 impresionează nu numai prin puterea lor nestăpânită și echilibru este impresionantă în general.

Pentru a optimiza și mai mult performanța, sunt utilizate inele Kigan Zirconia de înaltă calitate și ușoare, fabricate din oțel inoxidabil.

Mandrina Fuji DPS și mânerul finisat EVA completează lansetele TX-7, care pot cuceri fără probleme chiar și cele mai mari suprafețe de apă.


✅ Blank din carbon puternic și subțire High Modulus
✅ Tehnologie HPC pentru mai multă putere prin distribuția uniformă a rășinii în semifabricat
✅ Nanosheet, Biofibre și M40X Carbon pentru restabilirea mai rapidă a cuplului și rezerve de putere mai mari
✅ Mandrină Fuji DPS de înaltă calitate pentru toate mulinetele Shimano Big-Pit obișnuite
✅ Inele Kigan 3D Zirconia din oțel inoxidabil

Specificatii:
Lungime: 396 cm
Numar tronsoane: 2
Lungime tronsoane: 202 cm
Putere de aruncare: 3,5lbs g
Numar inele: 6
Greutate: 452 g