HIKMICRO MONOCULAR VEDERE TERMICA FALCON FH35 1024X768

9.495,00 lei TVA inclus

Cod producator: HIKMICRO DV.FH35

Camera termică HIKMICRO FALCON FH35 este echipată cu un detector infraroșu de 384 × 288 si un afișaj OLED de 1024 × 768. Detectorul termic încorporat de inaltă sensibilitate vă oferă o vedere clară chiar și pe întuneric. Monocularul se aplică în principal scenariilor precum căutarea și salvarea, drumețiile, călătoriile și vânătoarea etc.

Sensibilitatea mai mare, în combinatie cu senzorul de înaltă definiție și optica cu deschidere mai mare a diafragmei asigură o imagine de cea mai bună calitate, cu cel mai înalt nivel de detalii și cu cel mai ridicat contrast, în orice condiții meteorologice.

Sensibilitatea termică ridicată asigură recunoașterea perfectă a detaliilor chiar și în cele mai dificile condiții meteorologice, atunci când obiectul și fundalul au o diferență minimă de temperatură. Cele mai mici detalii ale obiectelor și fundalurile pot fi identificate ușor și clar, cum ar fi părul de animale, caracteristicile fizice ale animalelor de sex masculin, feminin sau gestante, ramuri, frunze etc.

În comparație cu deschiderea diafragmei de f/1,0, captarea nivelului de radiații ale temperaturii este mai mare cu 19%. Cu cât deschiderea diafragmei este mai mare, cu atât mai multe radiații infraroșii pot fi captate, iar imaginea va fi mult mai clară.

Image Pro, algoritmul de procesare a imaginii dezvoltat intern de HIKMICRO, asigură optimizarea maximă a imaginii digitale în funcție de scopul și condițiile de observare și oferă o redare de înaltă calitate atât a obiectelor-țintă, cât și a fundalului.

Designul compact și premium de formă cilindrică oferă o experiență de funcționare perfectă. Permite operarea cu o singură mână, și este, de asemenea, optimizat atât pentru utilizatorii stângaci, cât și pentru cei dreptaci.

Materialul robust al carcasei de magneziu previne ca transpirația, ploaia, ceața sau roua să corodeze. Lentila obiectivului dispune de tehnologia de acoperire SDLC, care poate preveni eficient zgârieturile. Cu gradul de rezistență la apă IP67, dispozitivul este proiectat pentru protecția de ploi abundente, zăpadă sau alte precipitații; poate fi chiar scufundat în până la 1 metru de apă timp de până la 30 de minute. Este perfect pentru utilizare constantă chiar și în condiții neprielnice.

Caracteristici:

• Rezoluție 384 × 288 cu senzor de 12μm
• Modul de sensibilitate termică extrem de ridicată NETD < 20 mK (@25°C, F# = 1.0)
• Baterii Li-ion inlocuibile si reincarcabile
• Pana la 7 ore de operare continuă
• Tehnologie de top în procesarea imaginii: Image Pro
• Rezoluție 1024 × 768 display OLED 0.39-inch

Specificații:

✔ Greutate: 455 gr (fără baterie)
✔ Dimensiuni 193.8mm x 66.9mm x 58.3mm
✔ Temperatură funcționare -30°C to +55°C
✔ Distanţa optimă ocular-ochi 15 mm
✔ Câmp vizual (H × V) 30.8m × 24.6m@100m
✔ Factor de mărire 1.4×-11.2x (8x)