HIKMICRO MONOCULAR VEDERE TERMICA CONDOR CQ35L 640X512

11.995,00 lei TVA inclus

Cod producator: HIKMICRO DV.CQ35L

Condor CQL35L este o alegere ideală pentru vânătorii de pădure, cu câmpul său vizual impresionant de 22 metri și factorul de mărire de 2,0x.
În plus, distanța focală de 35mm se adresează și vânătorilor de câmp, oferind o adâncime remarcabilă a detaliilor. Este cu adevărat multifuncționalul perfect pentru ambele tipuri de vânătoare.

Imagine ultra clară, recunoaștere impresionantă a detaliilor - detectorul termic de înaltă sensibilitate (NETD<20mK) al monocularului, ajută la identificarea cu ușurință și claritate a detaliilor obiectelor și fundalului în diferite condiții meteorologice și de lumină.
Algoritmii de imagine creați special oferă o calitate uimitoare a imaginii e și detalii remarcabile. Acești algoritmi sunt dezvoltați pe baza analizei extinse a diverselor imagini ale scenei de vânătoare și a caracteristicilor de imagistică termică.

HIKMICRO Image Pro asigură optimizarea maximă a imaginii digitale și oferă redare de înaltă calitate atât a obiectelor țintă, cât și a fundalului.
HIKMICRO Zoom Pro poate ajuta la prezentarea de imagini ultra-clare cu un raport semnal-zgomot mai mare și detalii impresionante, în special atunci când utilizați zoom-ul digital.

Măsurare precisă a distanței - distanța față de țintă este esențială pentru a asigura o lovitură precisă. Telemetrul laser integrat in monocularul termic HIKMICRO CONDOR CQL35L permite utilizatorului să măsoare o distanță de până la 1.000m cu o precizie de ±1 metru în diverse scenarii, bucurându-se de cea mai precisă măsurare.

Ergonomie perfectă, fiabilitate premium - design ergonomic cu priză perfectă pentru oricare dintre mâini, material moale.

Carcasa din aliaj de magneziu face ca monocularul să fie robust, cu greutate redusă și îmbunătățește stabilitatea, pentru a face față utilizării de lungă durată în orice condiții de mediu.

Caracteristicile special concepute vin pentru ca monocularul să fie ușor de utilizat:

-Funcția de pornire rapidă în 3 secunde face ca HIKMICRO CONDOR să fie întotdeauna gata de utilizare.
-Monocularul vine cu trei baterii 18650 înlocuibile și reîncărcabile. Fiecare baterie poate dura 2 ore de observare continuă cu telemetrul cu laser pornit. În total, CONDOR poate oferi 6 ore de funcționare.

Oprirea automată a ecranului întunecă ecranul pentru a economisi energie și pentru a crește durata bateriei
Algoritmul integrat detectează automat poziția exactă a lui HIKMICRO CONDOR și activează funcția de oprire automată a ecranului atunci când nu este nevoie să îl utilizați. HIKMICRO CONDOR va sta automat la o înclinare laterală de 75°, precum și la o înclinare în jos sau în sus de 70°.

Setări personalizate disponibile pentru experiența vizuală potrivită
Meniul monocularului acordă prioritate funcțiilor utilizate frecvent în funcție de obiceiurile utilizatorului. Utilizatorii își pot personaliza experiența vizuală la cel mai înalt nivel de confort ajustând setări precum contrastul, claritatea și alte opțiuni personalizate.

Specificații:

✔ Greutate: 400 gr (fără baterie)
✔ Dimensiuni 184.9 mm × 53 mm × 87.8 mm
✔ Temperatură funcționare -30°C to +55°C
✔ Distanţa optimă ocular-ochi 15 mm
✔ Câmp vizual (H × V) 21.9m×17.5m@100m
✔ Factor de mărire 2.0×-16.0× (8×)