HELLE CUTIT NORDLYS LAMA=122 MM + TEACA

Helle Nordlys 14C28N

953,32 lei TVA inclus

Cod producator: HELLE H.H671

Nordlys este cel mai bun cuțit pentru utilizare în aer liber. Chiar înainte de lansarea lui Nord, cei de la Helle au știut că vor să facă și varianta mai mică. Ceva care a păstrat posibilitățile pentru prinderea în mai multe prize, care să păstreze forma utilitară a lamei bestsellerului bushcrafting Helle, dar mai mic, mai ușor și, prin urmare, mai ușor de utilizat în aventurile tale de zi cu zi.

Nordlys înseamnă în norvegiană Aurora Boreală. Lys înseamnă atât ușor, cât și corect. Nordlys păstrează toate caracteristicile inovatoare ale fratelui său mai mare, dar îl sintetizează într-un pachet substanțial mai mic. La 122mm, mânerul Nordlys este mai scurt decât pe Nord.

În ultimii câțiva ani, a fost testat Nordlys în drumeții lungi, drumeții scurte, camping și bushcrafting. Nordlys a fost utilizat la pregătirea mâncării, la adunat lemne, a aruncat scântei cu amnarul când a fost de aprins focul, a ascuțit bețe, linguri sculptate și multe, multe altele. Feedback-ul de la testerii Helle de produse a fost uniform: cu Nordlys aveți un cuțit care funcționează bine la orice sarcină aveți de realizat și în același timp, nu se simte greu pe centură în deplasare.

✅ Lungime totală 246mm
✅ Lungime lamă 122mm
✅ Grosime lamă 3mm
✅ Lungime mâner 124mm
✅ Oțel lamă 14C28N
✅ Finisaj lamă Drop Point
✅ Material mâner - mesteacăn buclat
✅ Greutate 278g
✅ Material teacă - piele naturală