GAMEBORE CARTUS MAMMOTH MAG STEEL CAL.12/36/4,0MM (1)

12G MAGNUM STEEL SHOTGUN CARTRIDGE

4,49 lei TVA inclus

Cod producator: GAMEBORE GB.12.STEMAG136HP

Magnum Steel 3” este disponibil cu încărcături de 36 de grame din oțel în mărimile de alică #1, #3 și #4. La fabricarea acestei muniții, Gamebore utilizează cele mai recente progrese în tehnologia pulberii pentru muniția de oțel pentru a obține cu adevărat înalte performanțe.

➡ 36 g/4 (3,25 mm) * Performanță ridicată. Arma rezistentă la alice din oțel, cu ștampilă Fleur de Lys. Reglementările CIP stabilesc restricții fără șocuri, totuși Gamebore recomandă Half Choke Maximum
➡ 36 g/3 (3,5 mm) * Performanță ridicată. Arma rezistentă la alice din oțel, cu ștampilă Fleur de Lys. Reglementările CIP stabilesc restricții fără șocuri, totuși Gamebore recomandă Half Choke Maximum
➡ 36 g/1 (4 mm) * Performanță ridicată. Arma rezistentă la alice din oțel, cu ștampilă Fleur de Lys. Reglementările CIP stabilesc restricții fără șocuri, totuși Gamebore recomandă Half Choke Maximum

Oțel de înaltă performanță
Muniția din oțel de înaltă performanță poate fi utilizată numai la armele care poartă marcajul CIP Fleur de Lys. CIP recomandă un șoc MAXIM de jumătate (0,5 mm) pentru alice de 4 mm și mai mari. Consultați recomandările Gamebore bazate pe performanța produsului, experiența și siguranța.

Toate cartușele trebuie depozitate la temperatura camerei într-un loc uscat. Temperaturile nefavorabile pot afecta performanța. Nu expuneți la temperaturi extreme.


✅ Precision Steel
Oțel moale conform reglementărilor CIP de la unul dintre cei mai importanți producători din lume, pentru standarde stricte. Fiabile, consistent în sfericitate și dimensiune pentru modele.

✅ Alliant Powder
Exclusiv pentru Gamebore în Europa. Pulberile de înaltă tehnologie cu bază dublă (nitroglicerină) de vârf, permit dezvoltarea și fabricarea muniției de înaltă performanță, fără recul excesiv perceput. Pulberile Alliant sunt incluse în munițiile de calibru mic, greutăți mari de înaltă performanță, oțel premium și cartușe netoxice. Aceste încărcări pur și simplu nu pot fi replicate.

✅ Primer CX2000
Cea mai de încredere capsă disponibilă. Folosim CX2000 Primer în toată gama noastră de cartușe pentru a oferi cea mai mare fiabilitate și încredere.

✅ 3" Case
Un tub de 3" (76 mm) pentru utilizarea cu armele cu camere de 3" unde lungimea tubului este critică pentru o performanță optimă.

✅ Extended Range
Viteza este doar o parte a poveștii - energia este cheia eficienței pe rază lungă a muniției. Aceste cartușe sunt concepute pentru a oferi o performanță de neegalat acolo unde contează cel mai mult, oferind performanțe pe care ceilalți pur și simplu nu le pot egala.

✅ High Velocity
Cartușele cu viteză mare sunt ideale pentru utilizarea de performanță și discipline solicitante în care țintele sunt la distanță.

Specificatii:
Tip muniţie: Vanatoare
Tip proiectil: Alică
Calibru: 12
Mărime dulie: 25 mm
Mărime tub: 76 mm
Tip pulbere: Alliant
Încărcătură: 36 g
Tip bură: Plastic
Marime alică: #1 (4,0)
Viteza la gura ţevii: 425 m/s
Buc./cutie: 10