GAMEBORE CARTUS BLACK GOLD GAME CAL.20/30/2,8MM (6)

20G BLACK GOLD GAME SHOTGUN CARTRIDGE

3,70 lei TVA inclus

Cod producator: GAMEBORE GB.20.BGG630F

Încărcătura muniției Black Gold®, câștigătoare a mai multor premii, a fost dezvoltată cu atenție pentru a oferi performanța supremă armelor de calibrul 20. Încărcăturile Black Gold® sunt adaptate balistic pentru a produce efectul de stopare imediată speciilor de păsări rapide, fiind pur și simplu muniția de cea mai înaltă performanță de calibrul 20 de pe piață, utilizând componente de ultimă generație, împreună cu alicele Diamond Shot®, pentru a oferi performanțe extraordinare fără recul.

Toate cartușele trebuie depozitate la temperatura camerei într-un loc uscat. Temperaturile nefavorabile pot afecta performanța. Nu expuneți la temperaturi extreme.

✅ DIAMOND SHOT - CEA MAI PRECISĂ ALICĂ DE PLUMB, DE CALITATE ȘI FINISATĂ, DIN LUME
Fabricat exclusiv de Gamebore pentru Gamebore, nu este disponibil în niciun alt produs pentru nicio altă marcă, încărcătura de plumb de precizie de calitate excepțională este produsă în singura fabrică de muniție funcțională rămasă în Marea Britanie.

✅ Alliant Powder
Exclusiv pentru Gamebore în Europa. Pulberile de înaltă tehnologie cu bază dublă (nitroglicerină) de vârf, permit dezvoltarea și fabricarea muniției de înaltă performanță, fără recul excesiv perceput. Pulberile Alliant sunt incluse în munițiile de calibru mic, greutăți mari de înaltă performanță, oțel premium și cartușe netoxice. Aceste încărcări pur și simplu nu pot fi replicate.

✅ Primer CX2000
Cea mai de încredere capsă disponibilă. Folosim CX2000 Primer în toată gama noastră de cartușe pentru a oferi cea mai mare fiabilitate și încredere.

✅ HD Case
Tubul din plastic, polimer de înaltă densitate, conceput pentru gama premium, de înaltă performanță. Oferă o încărcare ușoară și o evacuare ușoară, fiind creat special pentru aceste sarcini solicitante.

✅ Nickel Head
Dulie nichelată pentru a fi mai lucios, obținând o eliminare și încărcare rapidă

✅ Fibre Wad
Bură de cea mai înaltă calitate, dintr-o singură bucată, nefragmentată 100% fibre, fără componente din plastic. Oferă etanșări excelente de gaz pentru o lovitură fiabilă și ecologică.

✅ Extended Range
Viteza este doar o parte a poveștii - energia este cheia eficienței pe rază lungă a cartuşului. Aceste cartușe sunt concepute pentru a oferi o performanță de neegalat în jos acolo unde contează cel mai mult, oferind performanțe pe care ceilalți pur și simplu nu le pot egala.

✅ Power House Division
Cartușele „Power House” de la Gamebore sunt dezvoltate folosind componente exclusiviste și cu proces de cercetare și dezvoltare extinse. Încărcăturile de performanță ultra-înaltă sunt proiectate și dezvoltate pentru a oferi putere de stopare și viteza maxime chiar și la distanță lungă, reprezentând apogeul în domeniul cartușelor performante.

✅ Ultimate Performance
Dezvoltat pentru a se asigura că fiecare componentă este compatibilă pentru a-și oferi potențialul maxim și pentru a oferi rezultate care sunt mai mari decât suma pieselor lor - pur și simplu vârful cartușelor de performanță.

Specificatii:
Tip muniţie: Vanatoare
Tip proiectil: Alică
Calibru: 20
Mărime dulie: 16 mm
Mărime tub: 70 mm
Tip pulbere: Alliant
Încărcătură: 30 g
Tip bură: Fibre Wad
Marime alică: #6 (2,8)
Viteza la gura ţevii: 422 m/s
Buc./cutie: 25