GAMEBORE CARTUS SUPERSTEEL CAL.12/32/3,5MM (3)

12G SUPER STEEL SHOTGUN CARTRIDGE

3,87 lei TVA inclus

Cod producator: GAMEBORE GB.12.STE332HP

Super Steel calibru 12 - această încărcătură de oțel de mare viteză este potrivită pentru utilizarea cu armele cu camere standard de 2 ¾ inch (69,8mm) în dimensiunile mărimile #4 și #5. Dimensiunile mai mari de #3 ar trebui utilizat numai cu armele rezistente la muniția din oțel de înaltă performanță cu țevi și șocuri concepute pentru încărcături din oțel.

Oțel standard
Muniția standard din oțel poate fi utilizată în orice armă (altele decât armele Damasc/tușa rotundă), în stare bună, purtând orice simboluri de la Londra sau Birmingham, începând cu 1954. Pentru armele dinainte de 1954 va fi nevoie de îndrumări de la British Proof Authority. Arma trebuie să aibe camera pentru lungimea tubului muniției ca minim. Lungimi mai mari ale camerei pot fi folosite cu muniție mai scurtă.

*Performanta ridicata
Muniția din oțel de înaltă performanță poate fi utilizată numai la armele care poartă marcajul CIP Fleur de Lys. CIP recomandă un șoc MAXIM de jumătate (0,5 mm) pentru dimensiuni de 4 mm și mai mari. Consultați mai sus recomandările Gamebore bazate pe performanța produsului, experiența noastră și siguranță.

Toate cartușele trebuie depozitate la temperatura camerei într-un loc uscat. Temperaturile nefavorabile pot afecta performanța. Nu expuneți la temperaturi extreme.

✅ Precision Steel
Oțel moale conform reglementărilor CIP de la unul dintre cei mai importanți producători din lume, pentru standarde stricte. Fiabile, consistent în sfericitate și dimensiune pentru modele.

✅ Alliant Powder
Exclusiv pentru Gamebore în Europa. Pulberile de înaltă tehnologie cu bază dublă (nitroglicerină) de vârf, permit dezvoltarea și fabricarea muniției de înaltă performanță, fără recul excesiv perceput. Pulberile Alliant sunt incluse în munițiile de calibru mic, greutăți mari de înaltă performanță, oțel premium și cartușe netoxice. Aceste încărcări pur și simplu nu pot fi replicate.

✅ Primer CX2000
Cea mai de încredere capsă disponibilă. Folosim CX2000 Primer în toată gama noastră de cartușe pentru a oferi cea mai mare fiabilitate și încredere.

✅ High Velocity
Cartușele cu viteză mare sunt ideale pentru utilizarea de performanță și discipline solicitante în care țintele sunt la distanță.

✅ Recul moderat
Reculul este unul moderat și poate fi redus în continuare dacă se utilizează o armă mai grea sau alte măsuri de reducere a reculului.

Specificatii:
Tip muniţie: Vanatoare
Tip proiectil: Alică
Calibru: 12
Mărime dulie: 16 mm
Mărime tub: 70 mm
Tip pulbere: Alliant
Încărcătură: 32 g
Tip bură: Plastic
Marime alică: #3 (3,5)
Viteza la gura ţevii: 410 m/s
Buc./cutie: 25