GAMEBORE CARTUS BISMUTH CAL.12/32/3,1MM (4)

12G BISMUTH HD SHOTGUN CARTRIDGE

12,81 lei TVA inclus

Cod producator: GAMEBORE GB.12.BISMUTH432F

Fiind singurul producător de muniție cu alică din Marea Britanie, ne-am îndreptat experiența către Bismuth și utilizând o tehnică de producție revoluționară, se pot produce muniție de bismut utilizând un proces unic care are ca rezultat o împușcătură superbă, uniformă, maleabilă, care funcționează ca plumbul și elimină problema spargerii împușcăturii așa cum se vede cu bismutul produs folosind metoda mai tradițională.

Bismutul este cel mai apropiat material din punct de vedere al densității și moliciunii față de plumb și, prin urmare, nu are restricții privind șocurile și poate fi încărcat în tuburi cu bură de fibră standard.

Total sigure pentru mediu și pentru utilizarea în armele de vânătoare tradiționale, aceste cartușe oferă tot ceea ce vă așteptați de la un produs Gamebore, și anume cea mai înaltă calitate și performanță remarcabilă.

Cu tub de 65 mm, potrivite pentru majoritatea armelor, inclusiv pentru vânătoarea tradițională englezească și o încărcătură de 70 mm cu dulie de 20, acestea se vor potrivi celor mai exigente lovituri unde este nevoie de o varianta cu alice de plumb.

Toate cartușele trebuie depozitate la temperatura camerei într-un loc uscat. Temperaturile nefavorabile pot afecta performanța. Nu expuneți la temperaturi extreme.



✅ Bismutul este cel mai apropiat material de plumb, cu o densitate de 9,6 grame/cm3, iar moliciunea sa îl face potrivit pentru utilizarea cu bură de fibre și cu orice mărime de șoc. Fabricat la Gamebore, folosind un proces unic pentru a se asigura că funcționează exact ca plumbul și vine cu calitatea legendară ca standard.


✅ F2 pulbere
Această gamă de pulberi a devenit sinonimă cu o performanță remarcabilă, oferind viteze aprieciabile fără recul excesiv perceput. Performanța acestor încărcări pur și simplu nu poate fi duplicată cu alte pulberi.


✅ Primer CX2000
Cea mai de încredere capsă disponibilă. Folosim CX2000 Primer în toată gama noastră de cartușe pentru a oferi cea mai mare fiabilitate și încredere.


✅ Bura de fibră
Bură de cea mai înaltă calitate, dintr-o singură bucată, nefragmentată 100% fibre, fără componente din plastic. Oferă etanșări excelente pentru lovituri fiabile și ecologice.

✅ Moderate Recoil
Ideale pentru trăgătorii care au nevoie de un recul moderat, aceste cartușe oferă o experiență confortabilă la eliberarea focului

Specificatii:
Tip muniţie: Vanatoare
Tip proiectil: Alică
Calibru: 12
Mărime tub: 65 mm
Tip pulbere: F2 Powder
Încărcătură: 32 g
Tip bură: Fibre Wad
Marime alică: #4 (3,1)
Viteza la gura ţevii: 405 m/s
Buc./cutie: 25