SAKO CARAB. S90 BAVARIAN ST 62CM/10 4RD 300WM

10.945,17 lei TVA inclus

Cod producator: SAKO V.SYCX3320A8033P3

Sako 90 Bavarian continuă tradiția carabinelor de vânătoare elegante cu patul din lemn de nuc. Geometria aduce un omagiu tradiției din Europa Centrală a carabinelor cu pat model bavarez.
Acest material frumos a fost conceput mai întâi pentru vânătoarea din foișor, unde unghiul de tragere se poate schimba rapid de la nivelul ochilor în jos. Designul spatului bavarez oferă o ergonomie superioară pentru astfel de situații.
Acest model este întotdeauna echipat cu un declanșator setat pentru a se potrivi nevoilor celor mai pretențioși vânători. Receptorul Optilock vă asigură că aveți o vizibilitate clară prin obiective deschise. Selecția largă de calibre compatibile extinde utilizarea acestei carabine frumoase pentru vânătorul orientat spre eleganță. Opțiunile de calibre pentru Sako 90 Bavarian sunt 222 Rem, 223 Rem, 22-250 Rem, 243 Win, 6,5 Creedmoor, 7 mm-08, 308 Win, 6,5x55 SE, 270 Win, 30-06 Spring., 8x57 IS, 9,3x62,270 WSM, 300 WSM, 7mm Rem Mag, 300 Win Mag, 338 Win Mag, 375 H&H Mag.

BENEFICII CHEIE
Un model de carabină clasic conceput special pentru vânătoarea tradițională de vânătoare din foișor

O experiență de vânătoare legendară cu acuratețe, fiabilitate și cea mai bună funcționare de pe piață

Sistemul de ochire mecanic este disponibil pentru situații de vânătoare care necesită un răspuns rapid

Forma tradițională rotundă a patului oferă o postură confortabilă de tragere chiar și atunci când unghiul de tragere se schimbă rapid. Mânerul pistoletului are un design ceva mai vertical, iar capsula de capăt este evidențiată cu un detaliu din lemn de trandafir. Ulucul Schnabel este finisat frumos cu piesă din lemn de trandafir. Obrăzarul ușor ridicat și geometria mânerului pistol a acestui material de nuc de calitate grade 2.5 oferă o ergonomie optimă de tragere în majoritatea situațiilor de vânătoare.

Țevile forjate la rece (CHF) oferă o precizie imediată care durează mai mult. Toate carabinele Sako 90 au țevi forjate la rece de calitate.

Cel mai fiabil, testat pe teren și dovedit închizător de pe piață – pentru a asigura siguranță maximă și funcționare robustă prin împingere.

Un declanșator direct este o caracteristică opțională la unele modele Sako 90, dar la bavarez este implicit. Declanșatorul standard întro singură fază poate fi folosit ca un declanșator direct împingând declanșatorul înainte. Acest lucru reduce forța de apăsare la aprox. 250 g, oferind o declanșare extrem de ușoară a declanșatorului atunci când trebuie să executați o lovitură cu mai multă atenție. Folosiți declanșatorul cu o singură etapă atunci când vă aflați într-o vânătoare la goană și aplicați declanșatorul setat pentru o precizie suplimentară atunci când urmăriți sau eliberați focul pe distanță lungă.

Receptorul rigid asigură precizie repetabilă și funcționare uniformă. Fereastra de evacuare permite, de asemenea, încărcarea de sus a magaziei în situații de vânătoare care necesită un răspuns rapid.

Sako 90 Bavarian este disponibil în toate dimensiunile de calibru, ceea ce face ca această pușcă să fie potrivită pentru vânatul mic până la mare.

Sako 90 Bavarian vine cu un receptor Optilock care permite vizualizarea clară prin obiective deschise, asigurând în același timp montarea unei lunete și aunui dispozitiv Red Point.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 300Win.Mag
Lungime ţeavă: 62,0 cm
Sistem de ochire: Open sights
Capacitate magazie: 4+1 nr.cartuşe
Greutate: 3,3 kg