KORDA SET GALEATA PVA KONTAINER SYSTEM 10L

Korda Pva Kontainer System 10L

  • Distribuie pe:

277,84 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KBU006

Sistemul de depozitare Korda PVA Kontainer este arma ta secretă pentru păstrarea în siguranță a materialului PVA. Această găleată camo de 10 litri este un exemplu pentru organizare, ținând toate materialele esențiale PVA pregătite în stand.

Include Duble Duty Duos: două cutii interne, de 2 litri, cu capace sigilate, vă protejează accesoriile uscate, păstrând pulberile, micro-pelleții și boilies-urile mărunțite proaspete și la îndemână.

Mixing Mastery: O tavă de amestecare dedicată, ce vă permite să creați amestecul perfect de PVA fără mizerie.

Tackle Tetris Tamed: două cutii suplimentare de depozitare ce păstrează accesoriile mărunte, cârlige, pungi PVA, foarfece și fir de păr, toate ordonate eliminând disconfortul scotocirii după ele la realizarea monturilor.

O seringă marca Korda se ocupă de injectarea lichidelor și uleiurilor în pungile dvs. PVA, în timp ce o paletă-încărcăro la îndemână pentru momeală, asigură încărcarea fără efort a pungilor / sacilor PVA.

Se strânge rapid: totul se împachetează frumos în găleata principală de 10 litri, cu spațiu amplu pentru pelete și pulberi.

Așa că renunță la dezordine și utilizează Sistemul Korda Kontainer ce vă păstrează calmul, fiinf ușor de strâns și gata utilizare în orice moment.