RACHETA NADIRE IMPACT LARGE

FOX IMPACT SPOD

  • Distribuie pe:

82,74 lei TVA inclus

Cod producator: Generic FX.CAC640

După o analiză asupra modalităților de nădire disponibile în prezent pe piață, echipa de proiectare a produselor de la Fox a considerat că mai există loc pentru dezvoltarea unui produs care ar putea funcționa într-un mod diferit. În urma unui program extins de cercetare și dezvoltare cu durate a trei ani, plus nenumărate ore de testare pe teren, a fost lansat Fox Impact Spod.

Vândut sub licență de la Spomb® Fishing Limited, Impact Spod are o serie de caracteristici unice care îl diferențiază de orice alt năditor aflat în prezent pe piață. Caracteristici, cum ar fi o formă unică a corpului „scoop”, permit încărcarea rapidă, cu o singură mână. Acest design unic al corpului și al capacului nu numai că vă permite să umpleți momitorul foarte rapid, ci și o încărcare extrem de eficientă, rezultând o operațiune „o singură cupă” care umple întregul compartiment interior! Această „umplere completă” vă permite să vă scoateți momeala cât mai repede posibil și, în plus, permite o distribuție uniformă a greutății, ceea ce, la rândul său, o face foarte stabilă în zbor. Un alt avantaj al designului scoop, pe lângă încărcarea ușoară, este că permite o eliberare conică a nadei dacă doriți să creați un pat de nadă mai larg, această caracteristică poate fi utilă atunci când pescuiți numai cu boilies sau pescuit cu mai multe lansete pe o zonă mare de nădire.

Caracteristici :

✅ Designul scoop permite încărcarea rapidă cu o singură mână
✅ Forma de umplere eficientă pentru o „umplere completă”
✅ Reglat aerodinamic pentru performanțe optime de aruncare pentru o nădire precisă la distanță extrem de lungă
✅ Mecanismul cu arc este încapsulat pentru a preveni ca momeala să poată interfera cu ea
✅ Plutește - în cazul unei fisuri, va pluti și va deriva în margini
✅ Design robust, care previne deteriorarea
✅ Componente din oțel inoxidabil de calitate superioară, antirugină
✅ Vârtej mare de rezistență turnat în partea de sus a cupei
✅ Forma unică permite o răspândire mai largă a nadei dacă doriți să faceți acest lucru
✅ Două dimensiuni disponibile: Mediu și Mare
✅ Impact Spod este vândut sub licență de la Spomb Fishing Limited. SPOMB® este o marcă înregistrată a Spomb Fishing Limited. Design Inregistrat Comunitar Nr. 002726075-0001