DELKIM SET AVERTIZOR ELECTR.TXI-D V2 3+1 MULTICOLOR

Delkim Txi-D V2

4.111,81 lei TVA inclus

Cod producator: DELKIM A.DE.DD100

Setul de avertizori Delkim Txi-D V2 a fost conceput pentru a oferi pescarilor de crap cea mai recentă tehnologie în domeniul avertizorilor. Delkim a depus eforturi considerabile pentru a adăuga noi funcții acestor senzori, păstrând în același timp multe dintre caracteristicile din seriile originale Txi-D și Rx-D pe care pescarii le-au apreciat în decursul timpului. Nu numai că ei au reușit să simplifice inclusiv interfața cu utilizatorul acestor senzori, făcându-le mai ușor de utilizat decât orice alte Delkim-uri înainte.

Caracteristica remarcabilă a acestor noi Delkim Txi-D V2 Bite Alarms sunt noile LED-uri multicolore, care vă permit să alegeți dintre șase culori diferite (violet, roșu, alb, albastru, verde și galben). Noile modele de senzori Delkim încă dispun de funcția de răspuns la vibrații care controlează capacitatea de a detecta mișcarea firului și vibrațiile. Ajustarea vitezei semnalului sonor la acești senzori Delkim ajută la menținerea celei mai bune relații de viteză pe măsură ce modificați răspunsul. O altă caracteristică este funcția de sunet pentru a opri difuzorul Delkim Txi-D V2.

Un plus excelent pentru a vă asigura că luminozitatea LED-urilor dumneavoastră de pe acești senzori este perfectă pentru condițiile de lumină, este modul de zi și de noapte care permite setarea luminozității LED-urilor pentru oricare dintre ele. În modul de noapte, LED-urile luminează constant la nivel scăzut. Delkim a încorporat 8 niveluri de luminozitate LED, precum și 32 de setări de tonuri, asigurându-vă că vă puteți personaliza senzorii Txi-D V2 conform nevoilor și specificațiilor dvs. exacte.

Dispun de o funcție antifurt avansată care trimite o alertă la receptorului dvs. Delkim Rx-D V2 atunci când acești senzori sunt opriți sau sunt mutați. Pe locurile de pescuit unde trebuie să fii bine camuflat, acești senzori Delkim Txi-D V2 dispun de un mod stealth care dezactivează LED-urile la prezentare. O altă caracteristică la îndemână este verificarea stării bateriei descărcate, care vă avertizează când bateria este descărcată, asigurându-vă că nu sunteți niciodată în dificultate.

Receptorul are LED-uri multicolore și acestea se sincronizează automat cu setul de culori de pe senzorii Delkim Txi-D Bite Alarm. Delkim s-a asigurat că acest set de alarmă de mușcătură este gata să fie pescuit deoarece receptorul Delkim Rx-D V2 este deja asociat cu senzorii Delkim Txi-D V2. Pentru acei pescari cărora le place să pescuiască cu mai mult de 3 lansete, există și posibilitatea de a asocia până la 12 senzori Delkim Txi-D V2 Bite Alarm în total.

Pentru a ajuta pescarii să se alerteze cât mai repede posibil atunci când are loc o prezentare, toate LED-urile de pe receptorul Delkim Rx-D V2 se vor aprinde pentru a oferi iluminare de urgență atunci când sunt declanșate de Delkims. Vibrația de la receptor atunci când este activată de Delkim Bite Alarms poate fi, de asemenea, ajustată. Acest receptor dispune și de o funcție rapidă de lanternă care aprinde toate LED-urile pentru a da o lumină de urgență atunci când pescuiți noaptea. Când pescuiți în condiții dificile cu averse abundente, un plus util la aceste Delkims este o setare DND (Nu Distrub) care împiedică receptorul Delkim Rx-D V2 să fie declanșat de Delkim Txi-D.
Cu designul compact marca comercială Delkim, astfel încât acești senzori să nu ocupe spațiu inutil în bagajele dvs.. Fiecare set este furnizat cu trei capete individuale plus un receptor împreună cu snag bars de carbon safe-d, precum și huse rigide pentru toți senzorii și receptor. Un plus obligatoriu pentru pescarul serios de crap care solicită cea mai bună tehnologie în domeniu.

Senzori Txi-D V2
✅ Funcția de răspuns la vibrații controlează capacitatea alarmei de a detecta mișcarea liniei și vibrațiile
✅ Ajustarea vitezei bipului ajută la menținerea celei mai bune relații de viteză pe măsură ce modificați răspunsul la senzor
✅ Funcție de dezactivare a sunetului pentru a opri difuzorul Txi-D v2
✅ Selectareai pe culori LED
✅ Modul zi și noapte permite setarea luminozității LED-urilor pentru oricare dintre ele
✅ LED-urile luminează constant la nivel scăzut în modul Noapte
✅ 32 Setări de ton
✅ 8 niveluri de luminozitate LED
✅ Modul Stealth dezactivează LED-urile Txi-D v2 atunci când obțineți o activare
✅ Funcția antifurt trimite o alertă către RX-D v2 atunci când alarma este dezactivată sau este mutată
✅ Verificarea bateriei emite avertisment dacă este descărcată
Receptor Rx-D v2
✅ LED-urile multicolore se sincronizează automat cu culoarea setată pe alarma Txi-D v2
✅ Vine asociat direct cu senzoriiTxi-D v2
✅ Posibilitatea de a asocia cu până la 12 capete de alarmă în total.
✅ Toate LED-urile se aprind pentru a oferi iluminare de urgență atunci când sunt declanșate de Txi-D v2
✅ Funcția de lanternă aprinde toate LED-urile pentru a oferi opțiunea de lanternă de urgență
✅ Setarea DND Do Not Disturb previne declanșarea receptorului Rx-D v2 de către Txi-D v2 în timpul averselor abundente
✅ Ultimul canal rechemat activat de un Txi-D v2 se va aprinde
✅ Vibrație atunci când se primește activarea de la Txi-D v2, ce poate fi ajustată
✅ Alarma de securitate antifurt va suna atunci când este declanșată de Txi-D v2
✅ Monitorizează nivelul de încărcare a bateriei, emițând semnal sonor